Продукти

Детайлите за парапети са собствено производство вместо. Производството е организирано с много прецизни, вископроизводителни машини с цифрово-програмно управление. Модерната машинна екипировка позволява постигане на краен продукт с много точни размери и отлична финишна обработка, а значителния капацитет на машините дава възможност за изпълнение на големи обекти и постигане на по-ниски цени.
Парапетите са на модулен принцип и се сглобяват от отделни унифицирани елементи, което дава големи възможности за проектиране както на интериорни(стълбища – класически и вити), така и на екстериорни решения(външни стълби, тераси, френски прозорци). При монтажът са избегнати заварки и други последващи обработки, което позволява монтиране на парапетната конструкция дори след цялостно завършване на сградите.
При производството се използват висококачествени неръждаеми стомани. Това гарантира една отлична визия, която ще се запази далеч напред във времето дори и при агресивни метеорологични условия (солен морски въздух, монтаж в басейни и др)

Изберете продуктова категория: