За нас

„Инекс Стайл“ ЕООД е сред най-големите производители на парапети от неръждаема стомана в България.

Производството е организирано с много прецизни, високо производителни машини с цифрово- програмно управление. Модерната машинна екипировка позволява постигане на краен резултат с много точни размери и отлична финишна обработка, а значителния капацитет на машините дава възможност за изпълнение на големи обекти и постигане на по- ниски цени.

Парапетите са на модулен принцип и се сглобяват от отделни унифицирани елементи, което дава възможност за проектиране както на интериорни ( стълбища- калсически и вити), така и на екстериорни решения ( външни стълби, тераси, френски прозорци).
При монтажа са избегнати заварки и други последващи обработки, което позволява монтиране на парапетна конструкция, дори след цялостното завършване на сградите. При производството се използват висококачесвтени неръждаеми стомани. Това гарантира една отлична визия, която ще се запази далеч във времето дори и при агресивни метеорологични условия ( солен въздух, монтаж в басейн и др.)

Гарантираме на клиентите си професионализъм, високо качество и изпълнение в кратки срокове на ниски цени.
Ние ще монтираме вашия парапет отговарящ на най-високите стандарти за безопастност.
Нашите специалисти изработват и проекти по индивидуални размери и предложения на клиента.
Разработваме нестандартни решения с възможно най-добра конструкция с перфектен дизайн на желания от вас парапет.

За нас на първо място стоят специфичните нужди на клиента. Нашата цел е максимално качество и удовлетворение на всички наши клиенти. Показателно за работата ни е че клиенти, които са поръчали веднаж, при започване на нов обект се обръщат отново към нас останали доволни от работата ни.

Горди сме, че сме изпълнители на грандиозни обекти получили награди за архитектура както на регионално, така и на национално ниво.

– Национален конкурс „Сграда на годината“ 2013г. – Номинация в категория ‘Жилищни сгради и комплекси“ – Тракия Плаза – Пловдив
– Национален конкурс „Сграда на годината“ 2013г. – ПОБЕДИТЕЛ в категория „ТЪРГОВСКИ СГРАДИ“ – Paradise Center Sofia – първият лайфстайл мол в България
– Национален конкурс „Сграда на годината“ 2011г. – Номинация – Аудиторен комплекс на медицински университет, Пловдив
– Национален конкурс „Сграда на годината“ 2010г. – ПОБЕДИТЕЛ в категория „Производствени сгради“ – Заводът за велосипеди „Макском” в Пловдив
– Национален конкурс „Сграда на годината“ 2007г. – ПОБЕДИТЕЛ в категория „ТЪРГОВСКИ СГРАДИ“ – „Zona for Home“
– Сграда на годината 2007 в клас „Административна сграда“ – Административна сграда на Община Марица – Пловдив
– Специална награда за 2005г. за Ваканционен комплекс „Диамант“ – Св.Влас
– Сграда на годината 2004: Учебно-административна сграда на Бургаски свободен университет – Бургас Награда за съвременна адаптация и реализация на сграда на университет в България.
– Номинация за „Археологически музей“ Пловдив